SAMENWERKING – Paardenpraktijk Utrecht

SAMENWERKING

Voor de invulling van avond en weekenddiensten werken wij vanaf 1 juni 2023 samen met een andere, in paarden gespecialiseerde dierenarts. Paardenarts Vivianne van Leeuwen van Oude Rijn Paardenartsen zal een deel van de spoeddiensten verzorgen. Op die momenten staat de telefoon van de praktijk doorgeschakeld naar haar mobiele nummer. Ook buiten kantooruren kunt u er nog steeds op rekenen dat uw paard de beste zorg krijgt.

Paardenpraktijk Utrecht werkt samen met betrouwbare leveranciers en diverse Nederlandse en Duitse Laboratoria. Voor de beste veterinaire resultaten hebben wij goede relaties met enkele uitmuntende hoefsmeden en dierenartsen die zich gespecialiseerd hebben in Osteopathie en Chiropractie.

Voor het maken van röntgenfoto’s hebben wij onze eigen moderne geheel draadloze apparatuur. Reeds jaren zijn maken wij gebruik van moderne echoapparatuur voor uitwendig onderzoek en inwendig echo onderzoek. Beeldvorming met CT en MRI kunnen we regelen door samenwerking met collega dierenartsen en klinieken waaronder de afdeling Radiologie van de Faculteit Diergeneeskunde. Wij hebben excellente relaties met Europese specialisten van Inwendige ziekten, Orthopedie, Radiologie, Voeding en Voortplanting van het paard die ons bij bijzondere vraagstukken kunnen ondersteunen.

In het geval het wenselijk is het dier verder te onderzoeken en/of te behandelen in een uitgebreid geoutilleerde kliniek kunnen wij u adviseren in de beste keuze. Met onze kennis van en relaties met de grote paardenklinieken kunnen wij u snel en efficiënt doorverwijzen naar de Universiteitskliniek, Dierenkliniek de Lingehoeve, Dierenkliniek Emmeloord of Dierenkliniek Someren.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.