Belangrijk bericht! – Paardenpraktijk Utrecht

Belangrijk bericht!

 

Paardenpraktijk Utrecht verandert per 18 maart 2024!

Jessica Bakker en Floor Bernard, de paardenartsen van Paardenpraktijk Utrecht gaan vanaf half maart op een andere manier samenwerken. Na bijna elf jaar samen Paardenpraktijk Utrecht als maatschap gerund te hebben, gaan ze ieder in een eigen praktijk hun passie voortzetten.

Hoe verder?
Zowel Jessica als Floor gaan allebei als zelfstandige door met dezelfde werkzaamheden in de regio Utrecht. Ook blijven Jessica en Floor, samen met Vivianne van Leeuwen van Ouderijn Paardenartsen, de spoed-, avond- en nachtdiensten vervullen en elkaar vervangen tijdens vrije dagen en vakanties. De samenwerking blijft intensief. De patiënt dossiers die in Paardenpraktijk Utrecht zijn opgebouwd, kunnen worden overgezet naar beide nieuwe praktijken. Je blijft dus gegarandeerd van goede zorg.

En dan?

Per 18 maart aanstaande gaan de twee nieuwe praktijken op verschillende locaties van start.

Paardenarts en Paardentandarts Floor Bernard
 

“Paarden Gezond Houden”
Veldwachter Willemslaan 28, 3984BP Odijk
      Telefoon én Whatsapp:  030-699 3330
info@PaardenGezondHouden.nl
www.PaardenGezondHouden.com

Paardenarts en Paardentandarts Jessica Bakker
 

“Paardenarts Jessica Bakker”
Pelikaanweg 12, 3985RZ Werkhoven
Telefoon én Whatsapp: 030-307 87 30
Jessica@Paardenartsjessicabakker.nl
www.Paardenartsjessicabakker.nl

 

De nieuwe praktijken zijn vanaf 18 maart ieder rechtstreeks telefonisch te bereiken. De beide telefoonnummers zie je hierboven. Sla je het/de nummer(s) van je voorkeur vast op in je telefoon? Als je het lastig vind om nu al een keuze te maken, kan je dat ook doen als de gelegenheid zich voordoet.

Ook tijdens avond-, nacht en weekenden kan je vanaf 18 maart die nieuwe nummers gebruiken. Als de dierenarts zelf dienst heeft krijg je direct contact. Als een van de andere samenwerkende paardenartsen dienst heeft, wordt je automatisch doorgeschakeld. Het telefoonnummer van Paardenpraktijk Utrecht blijft na 18 maart nog een tijdje in de lucht.  Het wordt voorzien van een keuzemenu met doorschakeling naar beide nieuwe praktijken.

Herinneringen voor preventieve zorg vanaf 18 maart
Herinneringen voor bijvoorbeeld entingen, wormbestrijding, gebitscontroles, bloedonderzoeken en medicatie zullen in de eerste maanden nog verstuurd vanuit Paardenpraktijk Utrecht. Om een afspraak te maken neem je rechtstreeks contact op met een van de nieuwe praktijken.

Meer weten?
Je kunt mailen of een berichtje sturen naar het whatsapp bedrijfsaccount van hun eigen nieuwe 030 nummer, ze vertellen je graag meer!
Jessica en Floor zien er naar uit om jou en je paard met hun nieuwe praktijken van de beste zorg te blijven voorzien!

Groetjes,

Floor en Jessica van Paardenpraktijk Utrecht

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.